Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter introduceert filter voor privéberichten

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2018, 9:49 CategorieApplicaties

Twitter heeft bekendgemaakt dat er nu een filter voor privéberichten is, zodat je niet constant door de troep hoeft te blijven scrollen. Zodoende kun je je dm’s openhouden, terwijl de meest belangrijke berichten niet constant naar beneden worden geschoven.

Filter voor privéberichten op Twitter

Wanneer je op Twitter je kanaal voor privéberichten (direct messages, ook wel dm’s genoemd) openhoudt of opengooit, dan kan het zijn dat je door Jan en alleman wordt gecontacteerd over dingen die normaal het daglicht niet kunnen verdragen. Daarom zou het handig zijn als er een filter zou zijn die ervoor zorgt dat je berichten nog verder worden opgedeeld dan de huidige twee groepen: berichten van de mensen die je volgt (en kent) en de mensen die je niet volgt (of niet kent). Gelukkig heeft het sociale netwerk precies dat nu geïntroduceerd.

Binnen de instellingen van je Twitter-app kun je nu de optie voor de kwaliteitsfilter vinden. Wanneer je deze functie activeert, dan worden er dus berichten gefilterd waarvan het medium vindt dat je ze niet hoeft te lezen. Helaas kun je zelf niet instellen hoe de filter precies werkt en waarop gefilterd wordt; de kwaliteitsfilter is in feite een aan- en uitknop. Door hem te activeren zou je dus alsnog belangrijke berichten kunnen missen, omdat iemand een bepaald wordt gebruikt waarvan het sociale netwerk vindt dat het gefilterd moet worden.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.