Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ubisoft maakt de game Hungry Dragon gratis beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2018, 12:11 CategorieGaming

Sommige games zijn heerlijk eenvoudig van opzet. Zo ook de game Hungry Dragon, de nieuwste toevoeging aan de Hungry-franchise. Vanaf vandaag is het mobiele spel beschikbaar op iOS in de App Store en op Android via Google Play.

Hungry Dragon-game

De mobiele game is ontwikkeld door Ubisoft Barcelona Mobile en brengt spelers naar een middeleeuwse open wereld vol nietsvermoedende wezens. De gamer kan meer dan tien verschillende en unieke draken verzamelen. Vervolgens is het de bedoeling om door de wereld te vliegen en onderweg schapen, dorpelingen en goblins te verslinden.

Ook zijn er gigantische vijanden waar je het als speler met je draak tegen op moet nemen. Daarmee kan je punten scoren. Met die punten kan je vervolgens nieuwe kostuums ontgrendelen. Zo kan je je draak helemaal personaliseren en uitrusten met knotsgekke huisdieren en accessoires. Daarmee verbeter je ook meteen de krachten van je draak en kan je voor nog veel meer chaos zorgen.

De app biedt ook een augmented reality-modus, waarmee spelers foto’s van hun draken maken en hen ‘echt’ tot leven brengen. Ondanks dat Hungry Dragon gratis te downloaden valt, bevat de app ook allerlei mogelijkheden voor in-game aankopen. Zo kan je sneller de nieuwste accessoires voor je draak kopen en hem er beter uit laten zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.