Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor OnePlus 6 lost problemen met flikkerend scherm op

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2018, 18:27 CategorieAndroid

Gebruikers van de OnePlus 6 klaagden al een tijdje over een flikkerend scherm in de buitenlucht, waarbij de helderheid continue door het toestel werd aangepast. Dit gebeurde enkel in omstandigheden met veel licht, zoals in de buitenlucht. In donkere omgevingen flikkerde het beeld niet. OnePlus beloofde het probleem op te lossen en in de laatste bèta update werd het probleem dan ook verholpen. Nu is het ook tijd voor de publieke versie van de update. OxygenOS 5.1.11 wordt vanaf nu uitgerold, zo meldt OnePlus op het eigen forum.

Naast het oplossen van het flikkerend scherm in de buitenlucht komt de update ook met enkele andere verbeteringen en fixes. OxygenOS 5.1.11 brengt een verbeterde HDR-modus voor de camera, een beter geoptimaliseerde verbinding met het netwerk en betere wifi-stabiliteit. Ook zijn er enkele andere verbeteringen en bug fixes in de nieuwe update voor de OnePlus 6 te vinden.

Update wordt in de komende dagen naar iedereen uitgerold

Zoals je gewend bent van OnePlus wordt OxygenOS 5.1.11 ‘OTA’ (over the air) uitgerold. In eerste instantie verschijnt de update voor een select aantal gebruikers, waarna een grote uitrol in de komende dagen zal plaatsvinden. Wees dus even geduldig als je de update nog niet meteen vandaag binnen hebt gekregen. De volledige lijst met verbeteringen vind je op het forum van OnePlus. Lees ook onze review van de OnePlus 6.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.