Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vanaf nu zelf een verificatievinkje aanvragen op Instagram

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2018, 10:24 CategorieApplicaties

Heb je een groot account met veel volgers op Instagram? Tot op heden moest je altijd maar hopen dat Instagram jouw account een verificatievinkje zou geven. Actieve gebruikers met veel volgers kregen meestal vanzelf wel bericht, maar zelf actie ondernemen voor een verificatievinkje op jouw account was niet mogelijk. Tot nu toe dan, want gebruikers van populaire accounts kunnen nu zelf bij de instellingen een verificatievinkje aanvragen, zo meldt Instagram op de eigen website.

Via jouw profiel en de instellingen kun je nu een verificatievinkje aanvragen. Je moet je hierbij wel kunnen identificeren. Instagram keurt vervolgens jouw account (dit kan even duren) en stuurt vervolgens een reactie met goedkeuring of een afwijzing.

Verbeterde beveiligingsfuncties

Naast zelf je verificatievinkje aanvragen komt Instagram ook met verbeterde beveiligingsfuncties. Eerder al was het mogelijk om tweestapsverificatie in te stellen. Nu werken ook apps zoals Google Authenticator en DUO Mobile met het social media-platform. Daarnaast is het straks mogelijk om meer informatie over populaire accounts aan te vragen via de nieuwe ‘About This Account’-functie. Je kunt de leeftijd van deze accounts zien, het land van herkomst, wisselingen van gebruikersnaam van het account en of er advertenties worden weergegeven. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over populaire accounts om eventuele misleiding te voorkomen. De functies zullen binnen nu en enkele weken uitrollen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.