Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volgende Pokémon Go Community Day is op 22 september

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2018, 16:05 CategorieGaming

De ontwikkelaar van Pokémon Go heeft laten weten dat de volgende Community Day staat gepland op 22 september aanstaande. De Pokémon die die dag in het zonnetje staat is het grastype Chikorita, een groen beestje dat tevens een starters-Pokémon is in de videogames.

Pokémon Go Community Day voor Chikorita

Niantic Inc., de ontwikkelaar van Pokémon Go, heeft bekendgemaakt wanneer de volgende Community Day plaatsvindt binnen het populaire augmentedrealityspel. Die vindt plaats op 22 september aanstaande, van negen uur in de ochtend tot en met twaalf uur in de middag. Binnen die drie uur heb je een verhoogde kans op het tegenkomen en dus ook vangen van de gras-Pokémon Chikorita. Dit is een Pokémon die werd ‘ontdekt’ in de Johto-regio, waar de games Pokémon Silver en Pokémon Gold zich afspelen (releasejaar: 2001).

Daarnaast is het voor trainers gemakkelijker in level te stijgen, omdat het aantal verdiende ervaringspunten binnen die drie uur verdriedubbeld zal worden. Bovendien is het zo dat je ook je best moet doen een Meganium te verkrijgen. Mocht het namelijk lukken binnen die drie uur, dan zal het beest een speciale aanval leren die het normaal niet leert. Welke aanval dat is, wordt op een later moment bekendgemaakt. Op  21 oktober en 11 november zullen er wederom speciale Community Days gaan plaatsvinden.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.