Wakker worden met Google Clock en Spotify

01 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Google Clock

Wil je wakker worden met je favoriete muziek? Dat kan in de nieuwe update voor Google Clock. De wekker-app biedt integratie met Spotify, zodat je jouw favoriete muziek kunt selecteren om als geluid voor de wekker te gebruiken.

Heb jij ook zo’n hekel aan de wekker? Tijd om wakker te worden met je favoriete muziek, zodat het opstaan toch nog een beetje leuk wordt. Alhoewel iedere smartphone over een Alarm- of wekker-app beschikt, zijn de beschikbare opties voor het geluid vaak ondermaats. Vaak zijn er wel enkele deuntjes beschikbaar, maar deze halen vaak het bloed onder je nagels vandaan. Google heeft echter ook een eigen wekker-app genaamd Google Clock en deze app kan zomaar eens heel interessant worden in de volgende update.

Google Clock krijgt namelijk integratie met Spotify. Dit betekent dat je via de app kunt instellen met welke muziek je wakker wilt worden. De nieuwe functie zal vandaag worden uitgerold naar de Play Store. Je hebt de nieuwste versie van Google Clock en van Spotify nodig voor deze functie.

Niet alleen premium-gebruikers van Spotify kunnen de functie gebruiken, maar ook de gratis gebruikers. Of je dan eens in de zoveel tijd wakker wordt met een irritant reclameblok is nog niet bekend, maar het is te hopen van niet. Dat maakt het opstaan niet bepaald makkelijker.

Straks ook mogelijk met YouTube Music

In Google Clock kun je straks naar Alarm sound gaan, waar je een nieuw tabblad genaamd Spotify vindt. Hier kun je jouw favoriete muziek als wekker instellen. In de toekomst moet ook integratie met YouTube Music beschikbaar worden gesteld voor de Google Clock-app.

Google Clock

Reacties (0)