Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wiko onthult nieuwe View2-collectie en Harry2

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2018, 11:26 CategorieAndroid

Smartphonefabrikant Wiko heeft tijdens de IFA 2018 drie nieuwe smartphones gepresenteerd. Het gaat om twee modellen in de View2-serie, namelijk de View2Go en de View2Plus en de nieuwe Harry2.

Wiko View2-collectie

Wiko wil met de View2-collectie een premium-ervaring voor het lagere segment bieden. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de kleur Supernova die beschikbaar is voor beide modellen, waarbij de achterkant een speciale kleurovergang heeft. Ook de Sony-camera’s zijn een stap vooruit ten opzichte van de voorgangers.

Wiko View2 Go

De Wiko View2 Go heeft een 5.93″-scherm in een beeldverhouding van 19:9. Dit model wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 430 met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Er is een flinke batterij aanwezig met een capaciteit van 4.000 mAh. De achterzijde heeft een Sony-camera van twaalf megapixel, terwijl de voorkant over een selfiecamera van vijf megapixel beschikt. Face Unlock is aanwezig en NFC is optioneel verkrijgbaar. De Wiko View2 Go draait op Android Oreo en komt in vier kleuren beschikbaar voor een prijs van 179 euro. Het toestel lanceert in de eerste helft van september.

Wiko View2 Plus

De Wiko View2 Plus heeft tevens een 5.93″-scherm met een beeldverhouding van 19:9. De processor is een Qualcomm Snapdragon 450 en het toestel heeft met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen net wat meer geheugen dan de View2 Go. Er is een dubbele camera van Sony aan de achterzijde aanwezig met twaalf megapixel en een acht megapixel selfiecamera aan de voorzijde. Een vingerafdruksensor én Face Unlock zijn beschikbaar voor het ontgrendelen van de smartphone en ook op dit model vinden we de batterij met een capaciteit van 4.000 mAh. De Wiko View2 Plus draait op Android Oreo en zal in drie kleuren op de markt verschijnen. Prijs bij lancering is 249 euro. Eind september komt het toestel op de markt.

Wiko Harry2

De Wiko Harry2 is een echt budgetmodel. Het toestel heeft een 1,3 Ghz Quad-Core processor met Android Oreo en 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. Het toestel krijgt een dertien megapixel camera aan de achterzijde. De batterij heeft een capaciteit van 2.900 mAh. De smartphone zal begin september in vier kleuren beschikbaar zijn voor een prijs van 129 euro.

 

  • Delen:
Wiko View2 Plus
Wiko View2 Plus
Android Oreo (8.x)
Wiko View2
Wiko View2 Go
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.