Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update: Windows 10-gebruikers kunnen nu de Your Phone-applicatie gebruiken

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2018, 9:05 CategorieWindows

Microsoft heeft laten weten dat elke Windows 10-gebruiker nu in staat is de Your Phone-app te downloaden en te gebruiken op Android. Zo kun je content die je op je smartphone hebt, spiegelen op je Windows 10-apparaat, zodat je niet constant je smartphone hoeft te pakken.

Update: Inmiddels heeft Microsoft de Windows-update teruggetrokken die deze connectie mogelijk maakt, waardoor de app dus niet meer werkt voor mensen die die update nog niet hadden. Heb je de update wel, dan kun je hem blijven gebruiken.

Download Your Phone voor Windows 10

Vorige maand begon Microsoft de Your Phone-applicatie te testen met insiders van Windows 10, maar vanaf nu kan iedereen aan de slag met deze applicatie, zo laat Microsoft weten. Mocht je de April 2018 Update geïnstalleerd hebben op je Windows-apparaat en in het bezit zijn van een Android-smartphone, dan kun je de app downloaden en uitproberen. Met de app is het mogelijk content vanaf je smartphone op je Windows 10-apparaat te weergeven. Ook kun je foto’s verslepen vanaf je smartphone naar je pc, laptop of tablet met het OS.

In de toekomst wil Microsoft nog verdergaan door ook ondersteuning aan te bieden voor notificaties en sms-berichten. Voorheen testte Microsoft de app voor de aankomende Redstone 5-update, maar het lijkt erop dat Microsoft ervoor gezorgd heeft dat de app dus eerder klaar is en ook zonder die update werkt. Verder heeft Microsoft beloofd dat ook iPhones worden ondersteund in de toekomst, maar vooralsnog geldt de synchronisatieoptie alleen voor websitepagina’s. Je vindt de Your Phone-app via de onderstaande link.

  • Your Phone
  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.