Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi kondigt Xiaomi Mi Pad 4 Plus met 10″-scherm aan

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2018, 13:11 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft dinsdag een nieuwe tablet aangekondigd: de Xiaomi Mi Pad 4 Plus met een scherm van 10,1″-inch. Gisteren verscheen er een gerucht over de tablet, en vandaag is er al de officiële onthulling van het nieuwe apparaat.

Dit is de Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Zoals de naam al doet vermoeden is de Xiaomi Mi Pad 4 Plus een grotere versie van de Xiaomi Mi Pad 4. Deze Android-tablet beschikt over een scherm van 10,1-inch en een schermresolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. Ook is er een beeldverhouding van 16 bij 10 aanwezig en komen we ronde hoeken tegen. Verder lijkt de tablet vooral op zijn voorganger, maar weegt het apparaat wel iets meer; 143 gram om precies te zijn. De Mi Pad 4 Plus weegt 485 gram. Lees in ons eerder geschreven bericht alles over de Xiaomi Mi Pad 4-tablet.

De Xiaomi Mi Pad 4 Plus beschikt over een Qualcomm Snapdragon 660-processor, die wordt vergezeld door 4 GB aan werkgeheugen en 64 of 128 GB aan interne opslagruimte. De batterij heeft een vermogen van 8.620 mAh. De camera’s op de tablet zijn hetzelfde (dertien megapixel op de achterkant, vijf megapixel aan de voorkant) en beschikt over zowel wifi als lte. De kleurenopties zijn zwart en goud. De versie met 64 GB heeft een omgerekende prijs van 242 euro, terwijl het andere model omgerekend 267 euro moet gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.