Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Zwarte Pixel 3 XL gespot in het openbaar vervoer in Canada’

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2018, 9:48 CategorieAndroid

Er is een zwarte Pixel 3 XL gespot in het openbaar vervoer in Canada. Waarschijnlijk is dit het toestel dat Google gaat aankondigen op 4 oktober aanstaande, wanneer ook meer nieuws over Google Assistant, Google Home en andere Google-producten wordt verwacht.

Is dit de Pixel 3 XL?

De Canadese website MobileSyrup heeft foto’s gepubliceerd van wat mogelijk een zwarte versie van de Pixel 3 XL is. De smartphone in kwestie heeft eenzelfde design als de renders die eerder al naar buiten kwamen, waardoor er gewicht wordt gegeven aan de afbeeldingen. Ook is er al een video voorbijgekomen en zagen we de witte versie van de smartphone al in een ander nieuwsbericht. Opvallend aan de nieuwe foto’s is dat je goed kunt zien hoe groot de inkeping is en hoe dik de kin is aan de onderkant van het scherm.

Daarnaast is de achterkant niet goed zichtbaar, maar kunnen we wel duidelijk zien dat er ook dit keer voor twee texturen wordt gekozen. De bovenkant is wat meer glimmend dan de onderkant. Verder ziet het er naar uit dat Google ook dit jaar kiest voor een enkele camera op de achterkant, terwijl de meeste fabrikanten inmiddels zijn overgestapt op een dubbele cameramodule. De foto’s zijn genomen in het openbaar vervoer van Canada, specifiek in Toronto. Mogelijk is dit een Google-medewerker die op het kantoor daar werkt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.