Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

1Password vult nu automatisch je wachtwoord in op iOS 12

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2018, 9:48 CategorieApplicaties

De makers van 1Password hebben bekendgemaakt dat de wachtwoordenmanager voortaan automatisch je wachtwoorden invult op iOS 12. Dit kan door de Password Autofill-functie binnen het besturingssysteem, waarmee wachtwoorden dus automatisch kunnen worden ingevuld.

1Password vult wachtwoorden zelf in

iOS 12 is in staat automatisch wachtwoorden in te voeren. Dus dan zou het handig zijn als wachtwoordenmanager die functionaliteit ook invoeren. Dat is precies wat 1Password nu gedaan heeft. Wanneer je van deze app gebruikmaakt, dan kun je dus automatisch inloggen binnen apps én op websites. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is deze app als leverancier van je wachtwoorden invoeren. Dat kan binnen de instellingen van je iPhone en iPad, onder het kopje voor de wachtwoorden en accounts op je iOS-apparaat.

Wanneer je vervolgens probeert in te loggen bij een app of website, dan kun je simpelweg inloggen door Face ID of Touch ID te gebruiken. 1Password zorgt er dan automatisch voor dat het gekozen en vaak automatisch gegeneerde wachtwoord wordt ingevuld. Je hoeft niet van app te wisselen of extensies te downloaden — na het instellen van de leverancier gaat alles vanzelf. Ook goed om te weten: de autofill-functie van iOS 12 werkt met twee leveranciers tegelijkertijd, dus kun je ook je iCloud-sleutelhanger blijven gebruiken ondertussen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.