Afbeelding van onaangekondigde LG Q9 lekt uit

05 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
LG Q9

Er is een afbeelding uitgelekt van de LG Q9. Het nog onaangekondigde toestel toont veel overeenkomsten met eerdere modellen uit de Q-serie, maar komt met een snellere processor, meer geheugen en een grotere batterij.

Sinds vorige week vind je de review van de LG Q7 op onze website. Vorig jaar al was er een Q6 en een Q8, en deze laatste heeft ook een 2018-versie. Vandaag zijn er echter afbeeldingen gelekt van de LG Q9, een nieuwe en nog onaangekondigde midranger in de serie. De afbeeldingen zijn in handen gekomen van Hometop.

Qua design lijkt de smartphone niet veel nieuws te introduceren. Het design lijkt erg op de LG Q7. Zoals te zien is op de gelekte afbeelding ontbreekt de notch ook weer op dit model, wat goed nieuws is voor mensen die niet van de scherminkeping aan de bovenkant van het scherm houden. Er lijkt een enkele camera aanwezig te zijn aan de voorkant en het scherm heeft een beeldverhouding van 18:9.

Mogelijke specificaties LG Q9

Eerder al lekte informatie uit over de mogelijke specificaties. Zo zou de LG Q9 een Snapdragon 660-processor krijgen met 4 GB werkgeheugen en 32 GB of 64 GB opslaggeheugen.  Verder zou het toestel beschikken over een batterij met een capaciteit van 3.550 mAh en Android 8.1 Oreo. De LG Q9 heeft daarbij iets krachtigere specificaties dan de LG Q7 met een snellere processor en meer geheugen.

Meer informatie over het nieuwe toestel is nog niet bekend en een officiële aankondiging ontbreekt dan ook nog vanuit LG. Mogelijk wordt het toestel binnenkort dus officieel aangekondigd.

Bron Hometop Via Phone Arena

Reacties (0)