Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Allview presenteert nieuwe smartphone: Allview Soul X5

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2018, 17:01 CategorieAndroid

Allview heeft zojuist een nieuwe smartphone aangekondigd. De Allview Soul X5. De betaalbare smartphone wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie.

De Allview Soul X5 heeft een scherm van 5.86-inch in een resolutie van 1.520 bij 720 pixels. De beeldverhouding van het toestel is 19:9. Het ips lcd-scherm is aan de bovenkant voorzien van een notch, oftewel de scherminkeping die we inmiddels op veel nieuwe smartphones zijn tegengekomen. De processor is een MediaTek Helio P22, terwijl het toestel 4 GB werkgeheugen krijgt en voorzien wordt van 32 GB opslaggeheugen. Het opslaggeheugen is uitbreidbaar met een micro-sd-kaart tot 256 GB.

Dubbele camera, Face ID en FunEmoji op de Allview Soul X5

Aan de achterzijde vinden we een dubbele camera van zestien en vijf megapixel, waarmee je foto’s kunt maken met een scherpe voorgrond en een wazige achtergrond (bokeh). Aan de voorzijde vinden we een selfiecamera van zestien megapixel. De kunstmatige intelligentie helpt om scenes en objecten te herkennen om zo de beste instellingen toe te passen. Ook Face ID en een vingerafdruksensor zijn op de Allview Soul X5 aanwezig. Als extra gimmick is er FunEmoji aanwezig, waarmee de gebruiker zichzelf in een grappig karakter kan veranderen. De Allview Soul X5 draait op Android 8.1 Oreo.

Het toestel is vanaf vandaag te bestellen voor 249 euro. Meer informatie vind je op de website van Allview.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.