Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon geeft de frontcamera op de Fire HD 8-tablet een upgrade

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2018, 16:20 CategorieAndroid

Amazon heeft donderdag een nieuwe versie van de Amazon Fire HD 8 aangekondigd. Deze versie beschikt over een betere frontcamera. De specificaties van het apparaat zijn nagenoeg gelijk aan het vorige model, maar nu kun je dus in betere kwaliteit videochatten.

Dit is de Amazon Fire HD 8

Amazon heeft een nieuwe generatie Amazon Fire HD 8-tablet aangekondigd. Deze versie van de Android-tablet beschikt over een frontcamera van twee megapixel, die video’s in 720p kan opnemen. Ook is er 16 GB aan interne opslagruimte aanwezig en kun je een micro-sd-kaart tot 400 GB gebruiken. De interne specificaties zijn verder hetzelfde als in het vorige model, dus ook hier is een quadcore-processor, geklokt op 1,3 GHz, evenals 1,5 GB aan werkgeheugen aanwezig. Ook kun je Alexa gebruiken zonder een knop te hoeven indrukken.

Dat laatste houdt echter wel in dat de accu minder lang meegaat: van twaalf nu naar tien uur. De Amazon Fire HD 8-tablet heeft een prijskaartje van 79,99 dollar en is nog altijd een prima alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en capabele tablet, al dan niet voor je kinderen. Over kinderen gesproken: er komt ook een nieuwe Kids Edition van deze tablet aan. De tablet wordt dan voorzien van een speciale bumper rondom het apparaat, in de kleuren blauw, roze of geel. Ook heb je twee jaar garantie op je aankoop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.