Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 9.0 Pie nu beschikbaar als open bèta voor OnePlus 6

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2018, 19:24 CategorieAndroid

OnePlus heeft vandaag op het eigen forum bekendgemaakt dat de OxygenOS open bèta van Android 9.0 Pie voor de OnePlus 6 vanaf nu beschikbaar is. De open bèta van Android 9.0 Pie is beschikbaar voor alle gebruikers van de OnePlus 6.

De open bèta brengt de nieuwe interface naar het vlaggenschip van OnePlus. Uiteraard krijg je ook de nieuwe manier van navigeren. In eerdere versies van Android heb je de bekende drie icoontjes onderaan de pagina. Het driehoekje, het rondje en het vierkantje. Het driehoekje stuurt je een pagina terug, het rondje minimaliseert de vensters en het vierkantje laat de lijst met geopende apps en pagina’s zien. In de nieuwste Android-versie is dit vervangen door een enkele balk onderaan het scherm. Dezelfde functies als voorheen zijn nog beschikbaar, maar dit keer moet je swipen om bij de verschillende functies te komen.

Open bèta kent nog enkele beperkingen

Uiteraard heeft OnePlus enkele aanpassingen gedaan. Zo is er de nieuwe Gaming Mode 3.0 en een nieuwe DND-modus. Nog niet alle uiteindelijke functies werken in de open bèta. Google Pay werkt nog niet en ook in de Play Store zul je misschien tegen enkele problemen aanlopen met de melding dat het apparaat niet gecertificeerd is door Google. De instructies voor de upgrade vind je op het forum van OnePlus. Een datum voor de uiteindelijke publieke versie is op dit moment nog niet bekend. Lees ook onze review van de OnePlus 6.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.