Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 9.0 Pie voor Nokia 7 Plus rolt vanaf vandaag uit

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2018, 13:08 CategorieAndroid

Twee dagen geleden kwam het bericht naar buiten dat de Android 9.0 Pie-update voor de Nokia 7 Plus voorlopig was uitgesteld. Het uitstel duurde echter maar twee dagen, want de update rolt vanaf nu uit voor gebruikers van het toestel. Toch nog een release in september dus.

Nog geen twee dagen geleden bracht Juho Sarvikas, Chief Product Officer van HMD Global, een tweet naar buiten dat de update naar de nieuwste versie van Android voorlopig werd uitgesteld. Het bedrijf had te maken met onvoorziene problemen, waardoor een release in september niet meer gehaald zou worden. Blijkbaar was Juho Sarvikas toch iets te pessimistisch, want september blijkt toch gehaald te zijn.

Een changelog is op dit moment nog niet beschikbaar, maar als onderdeel van het Android One-programma zou je dezelfde functies en verbeteringen mogen verwachten als voor de Pixel-telefoons van Google. De officiële uitgave is vanaf vandaag begonnen, dus het zou niet lang moeten duren voordat gebruikers van de Nokia 7 Plus de update binnen moeten krijgen.

Toptoestel uit het middensegment

De Nokia 7 Plus was onderdeel van het bèta-programma van Android 9.0 Pie en behoort tevens tot het Android One-programma. Eerder hebben wij de Nokia 7 Plus getest en waren zeer positief gestemd over dit toestel. Lees onze review van de Nokia 7 Plus.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.