Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple kondigt vanavond geen nieuwe iPad Pro-modellen aan’

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2018, 15:11 CategorieiPad

Zoals het er nu naar uitziet zal Apple vanavond tijdens de eindejaarspresentatie geen nieuwe iPad Pro-modellen gaan aankondigen. De nieuwe modellen komen namelijk niet voor in de verwijzingen naar de nieuwe producten die al op de website van Apple zijn gevonden.

Geen nieuwe iPad Pro-modellen – gerucht

in de xml-bestanden van de Apple-website staan al een hoop verwijzingen naar nieuwe Apple-producten die nog niet moeten aangekondigd, zoals bijvoorbeeld de namen van de nieuwste iPhone-modellen. Binnen diezelfde bestanden zijn er, vooralsnog, geen verwijzingen gevonden naar nieuwe iPad Pro-modellen, dus waarschijnlijk zal Apple daar vanavond niets over bekendmaken. Ook is er nog niets gevonden over iPad-accessoires, dus waarschijnlijk zien we geen nieuwe accessoires voorbijkomen tijdens het evenement.

Mocht het inderdaad zo zijn dat Apple vanavond géén iPad Pro-modellen aankondigt, dan kan het zijn dat die wel tijdens een later te organiseren evenement worden aangekondigd, mogelijk al in oktober. Verder is het opvallend dat er ook nog geen verwijzing gevonden is naar AirPower, de draadloze oplaadmat voor iPhone, Apple Watch en AirPods. De kans bestaat dat Apple alsnog AirPower zal gaan presenteren, maar die dan niet als pre-order zal aanbieden. Daarom zouden er nog een websiteverwijzingen nodig zijn.

Vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd kun je de Apple-presentatie volgen.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.