Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple laat fabrikanten usb-c-naar-Lightning-kabels met MFi-label maken’

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2018, 9:22 CategorieAccessoires

Apple staat het mogelijk snel toe dat andere fabrikanten usb-c-naar-Lightning-kabels mogen maken met het Made for iPhone-certificaat. Het Amerikaanse bedrijf zou al een aantal bedrijven op de hoogte hebben gebracht van deze verandering, maar wanneer het zover is, is nog niet bekend.

Usb-c-naar-Lightning-kabels met MFi-label

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan staat Apple het binnenkort toe dat andere fabrikanten ook usb-c-naar Lightning-kabels mogen maken met het Made for iPhone-certificaat, aldus Mac Otakara. Apple zou zelfs al verschillende accessoiremakers op de hoogte hebben gebracht van deze verandering. Momenteel mogen fabrikanten officieel zo’n kabel niet maken met het certificaat, waardoor je dus altijd de officiële kabel moet kopen vanaf de website van Apple. Er is helaas nog geen goed(koper) alternatief.

Deze kabels worden gebruikt voor het snel opladen van de iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus en de aankomende modellen. Daarnaast zijn er ook geruchten dat Apple de nieuwe modellen standaard zal voorzien van zo’n usb-c-naar-Lightning-kabel, waardoor je dus eigenlijk geen losse accessoire hoeft te kopen. Maar wanneer die kabel kapot gaat, dan zou het mooi zijn wanneer je gewoon voor een lager bedrag de kabel kunt vervangen. Het wachten is nu op de bevestiging van dit nieuws; die komt mogelijk volgende week van Apple.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.