Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lekt namen iPhone XS, XS Max en XR op eigen website

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2018, 13:08 CategorieiPhone

Apple heeft per ongeluk de namen van de nieuwe iPhones gelekt op de eigen website: iPhone XS, XS Max en XR. De nieuwe toestellen worden vanavond Nederlandse tijd onthuld door het Amerikaanse bedrijf, tijdens de eindejaarspresentatie.

iPhone XS, XS Max en XR gespot op Apple-website

Het duurt nu niet lang meer voordat Apple de nieuwe iPhone-modellen gaat presenteren. Vanavond is het zover, maar tot die tijd moeten we het nog doen met gelekte informatie. Dit keer komt deze informatie rechtstreeks van Apples eigen website, gespot door ATH. De namen voor de iPhones worden, zoals het er nu naar uitziet, iPhone XS, XS Max en XR. Deze namen zijn namelijk gespot in een xml-bestanden van de officiële Apple-website. Ook zijn deze namen gekoppeld aan andere Apple-producten, zoals AppleCare en hoesjes.

Dat betekent dus dat we een naam als iPhone XS Plus of iPhone XC niet gaan tegenkomen vanavond tijdens de eindejaarspresentatie van het bedrijf uit Cupertino. Hoewel het bijna niet (meer) voorkomt, staat Apple er wel een beetje om bekend dat het bedrijf zelf informatie lekt over onaangekondigde producten. Zo bracht het Twitter-account van de fabrikant het nieuws over de iPhone 7 te vroeg naar buiten en werd er vorige week al informatie gelekt over het design van de nieuwe iPhone XS en XS Max. Het wachten is nu op de presentatie.

  • Delen:
iPhone XR
Apple iPhone XR
iOS
Apple iPhone XS Max
iOS
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.