Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bevestigd: OnePlus 6T krijgt een in-display vingerafdrukscanner

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2018, 15:18 CategorieAndroid

OnePlus heeft bevestigd dat de nieuwste telg in de serie, de OnePlus 6T, wordt voorzien van een in-display vingerafdrukscanner. Door de vingerafdruklezer in het scherm te plaatsen hoopt OnePlus het ‘ongemak’ weg te halen van een scanner op de achterkant van een toestel.

In-display vingerafdrukscanner voor OnePlus 6T

Er bestaan momenteel al veel geruchten over de OnePlus 6T, dus is het nu fijn om te zien dat het bedrijf daadwerkelijk iets bevestigd. Tegenover de website CNET laat de smartphonefabrikant namelijk weten dat de 6T wordt voorzien van een vingerafdrukscanner in het scherm. Daarmee hoopt het bedrijf het ‘ongemak’ van een scanner op de achterkant van het toestel weg te nemen. Ook moeten de schermranden zo dunner worden, al is het nu nog de vraag hoeveel dunner de randen kunnen worden na de OnePlus 6.

We unlock our phones multiple times a day, and Screen Unlock reduces the number of steps to complete the action. By adding this feature as an addition to other display unlocking options such as Face Unlock, users will have options to unlock the display in a way that is most efficient for them.

OnePlus noemt de functie Screen Unlock. Omdat de vingerafdruklezer dit keer in het scherm verwerkt zit, zal het toestel wel iets dikker zijn dan zijn voorganger, zo’n 0,45 millimeter dikker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.