Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dasung Not eReader is een tablet met E-Ink-scherm

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2018, 11:52 CategorieAndroid

Het is geen e-reader, maar ook weer wel. Dasung brengt een Android-tablet met E-Ink-scherm op de markt met de naam ‘Not eReader’. Het Chinese bedrijf heeft een crowdfundingspagina opgezet op IndieGogo.

Vijf verschillende toepassingen

De Dasung Not eReader heeft vijf verschillende toepassingen. Het is een Android-tablet, e-reader en videospeler. Daarnaast kun je het apparaat als monitor gebruiken voor de smartphone en de pc. De tablet krijgt een scherm van 7,8-inch, een pixeldichtheid van 300ppi, 2 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Het is dan wel weer jammer dat de Dasung Not eReader op de oude versie Android 6.0 moet gaan draaien. De tablet krijgt een quad core-processor en een batterij met een capaciteit van 5.300 mAh.

Het E-Ink-scherm moet rustiger voor de ogen zijn in vergelijking met een gewone tablet. Het bedrijf heeft tevens een video online gezet van de Dasung Not eReader. De crowdfunginscampagne is op dit moment nog niet live gezet. Een eventuele prijs voor dit unieke apparaat is dan ook nog niet bekend. Of het een succes gaat worden zal grotendeel ook afhangen van het prijskaartje dat Dasung aan de Not eReader gaat hangen. Volgens Dasung zal de prijs in de komende weken bekendgemaakt gaan worden. Een uniek apparaat is het in ieder geval wel.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.