Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dit zijn de drie kleuren van Google Pixel 3’

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2018, 9:27 CategorieAndroid

De Japanse tak van Google heeft een eigen teaserwebsite in de lucht gehangen. Mogelijk zijn daardoor de Google Pixel 3-kleuren gelekt. Dit jaar is het ook voor Europa extra spannend wat Google gaat doen, omdat de toestellen hier mogelijk ook breed worden uitgerold.

Kleuren van Google Pixel 3 gelekt – gerucht

Volgende maand kondigt Google zijn nieuwe serie smartphones aan: de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL. Niet alleen wordt daarvoor een evenement georganiseerd in New York, op dezelfde dag zal er ook een perspresentatie in Europa zijn. Daardoor is het aannemelijk dat de toestellen ook breed worden uitgerold op Europees grondgebied. De smartphones komen ook naar Japan, aangezien Google daar een aparte teaserwebsite online heeft gezet. Daardoor zijn mogelijk nu al de drie verschillende kleuren van de apparaten gelekt.

De drie kleuren kun je bovenaan dit bericht bekijken. Wanneer je de site laadt, dan kun je bovenin op het Google-logo klikken. De site zal dan de drie verschillende kleuren laten zien. Google heeft niet gereageerd op dit nieuwe gerucht. Op 9 oktober zullen de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL worden gepresenteerd. Dan weten we alles over de specificaties, de releasedatum, de prijs en natuurlijk de kleuren. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten en gelekte informatie — er zal ongetwijfeld nog meer gaan lekken voor 9 oktober aanstaande.

  • Delen:
Google Pixel 3
Google Pixel 3
Android Pie (9.x)
Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.