Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Eerste officiële afbeelding OnePlus 6T toont dubbele camera’

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2018, 15:16 CategorieAndroid

Er is een eerste officiële afbeelding van de OnePlus 6T gelekt, waarop te zien is dat het toestel een dubbele camera gaat krijgen. Het lijkt er dus op dat OnePlus niet mee gaat doen met de trend drie camera’s te plaatsen op de achterkant van een smartphone.

Geen drie camera’s voor OnePlus 6T

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat smartphones niet twee, maar drie camera’s op de achterkant hebben zitten. Maar zoals het er nu naar uitziet zal de Chinese fabrikant OnePlus niet met die trend gaan meedoen als het om de OnePlus 6T gaat. De doorgaans betrouwbare technologiejournalist Roland Quandt heeft namelijk de eerste officiële persafbeelding van het toestel in handen, waarop te zien is dat dit model is voorzien van een dubbele camera. Onduidelijk is nog of dit dezelfde cameramodule is als op de OnePlus 6.

Je zou kunnen beargumenteren waarom het goed is dat OnePlus hiervoor gekozen heeft. Niet alleen kan de prijs zo beduidend laag uitvallen (in vergelijking met andere high-end smartphones), ook kan OnePlus de technologie verder uitbouwen en verbeteren ten opzichte van het vorige model, zonder meteen extra hardware toe te voegen. Op moment van schrijven is het nog niet duidelijk wanneer de OnePlus 6T officieel wordt onthuld, maar de verwachting is dat dit nog voor het einde van het jaar moet gaan gebeuren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.