Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste publieke bèta iOS 12.1 nu beschikbaar voor testers

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 13:11 CategorieiPhone

Apple heeft vrijdag de eerste publieke bèta van iOS 12.1 voor publieke testers vrijgegeven. De bèta is nu dus te downloaden. De mensen die de iOS-software testen kunnen nu alvast aan de slag met FaceTime-gesprekken in groepen.

Publieke bèta iOS 12.1 nu beschikbaar

Nadat iOS 12.1 eerder werd uitgebracht voor ontwikkelaars alleen, heeft Apple nu ook de bèta gelanceerd voor publieke testers. Met deze update krijgen ze onder meer toegang tot FaceTime-gesprekken in groepen, een functie die pas later dit jaar wordt uitgerold naar iedereen (zoals het er nu naar uitziet). Daarnaast wordt er ook ondersteuning toegevoegd voor Face ID in de horizontale modus, maar het kan zijn dat dit alleen geldt voor iPads. Je kunt deze software onder meer testen op de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR.

Wil je ook meedoen? Aanmelden kan hieriOS 12 is de nieuwste versie van het OS, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Deze update staat voornamelijk in het teken van verbeteringen onder de motorkap, waardoor je als gebruiker wellicht niet zo één-twee-drie grote veranderingen op zult merken. Voor een compleet overzicht van de software-update kun je terecht in ons grote overzichtsartikel. Daarnaast kun je alvast in dit artikel lezen welke iPhones en iPads de update naar iOS 12 ontvangen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.