Fortnite seizoen 6 begint op 27 september

24 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
Fortnite

Aanstaande donderdag, 27 september, start seizoen 6 van Fortnite. Het spel groeit nog altijd door. Augustus was de beste maand tot nu toe met 78,3 miljoen verschillende spelers verdeeld over alle platformen.

Fortnite groeit nog altijd door. Epic Games liet weten dat augustus de beste maand tot nu toe was met 78,3 miljoen verschillende spelers verdeeld over alle platformen. De groei is natuurlijk mede te verklaren doordat Fornite nu ook beschikbaar is voor Android. Deze week kunnen spelers zich opmaken voor het nieuwe seizoen. Seizoen 6 gaat komende donderdag, 27 september, van start.

Seizoen 6 werd daarmee enkele dagen uitgesteld. In eerste instantie zou het nieuwe seizoen deze maandag al van start gaan. Wat kun je verwachten van het nieuwe seizoen? Uiteraard is er weer een nieuwe Battle Pass te koop. Voor 9,95 euro krijg je weer toegang tot wekelijkse challenges en, naar verwachting, honderd nieuwe tiers om skins, gliders en emotes te ontgrendelen.

Seizoen 6 gaat 27 september van start

Epic Games heeft bekendgemaakt dat het vanaf vandaag gaat beginnen met teasers om spelers warm te maken voor het nieuwe seizoen. Waarschijnlijk gaat de map ook weer onder handen genomen worden. In seizoen 5 kregen we het nieuwe woestijngebied met Paradise Palms. Geruchten gaan dat er dit keer een sneeuwgebied wordt geïntroduceerd. In Fortnite zelf wordt al langzaam toegewerkt aan het nieuwe seizoen. De afgelopen weken verscheen er een paarse kubus op het eiland. De paarse kubus eindigde in Loot Lake. Het water van Loot Lake is nu veranderd in een paarse vlakte, wat in feite werkt als één grote bounce pad. 27 september zullen we waarschijnlijk weten waarom de paarse kubus daadwerkelijk op het eiland te vinden was.

Reacties (0)