Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fortnite-spelers kunnen nu sneller een eigen fort maken

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2018, 16:11 CategorieGaming

Er is nu een nieuwe versie van Fortnite beschikbaar die onder meer een item bevat waarmee spelers snel een eigen fort kunnen maken. Het betreft een legendarisch item genaamd Build-a-Fortress, dat je helaas niet zo snel in handen zult krijgen.

Download de update voor Fortnite

Deze week rolt ontwikkelaar Epic Games een update uit voor de razend populaire titel Fortnite, voor elk apparaat waarop het spel te spelen is. Deze update voegt een aantal dingen toe, zoals het legendarische item Build-a-Fortress. Met dit item kunnen spelers heel snel een fort uit de grond stampen, wat voor hen een prima schuilplaats kan zijn. Dit gebouw is drie blokken bij drie blokken groot en zal niet vaak voorkomen, omdat het de status legendarisch heeft. Ook zitten er een aantal bouncers in het fort, voor extra fun.

Daarnaast is de Playground-modus voorzien van een item genaamd Spikey Stadium. Wanneer dit ding wordt neergelegd, dan staat er ineens een stadium van zeven bij elf blokken in beeld, gevuld met scherpe objecten, bouncers en impulsgranaten. Dit moet een compleet nieuwe minigame gaan worden. Daarnaast zijn er ook een aantal bugs verholpen en kun je weer meerdere Small Shield Potions nemen zonder problemen, zorgt de Grappler niet voor gedoe en zal de Storm-muur geen gebouwen meer vernietigen in de laatste cirkels.

Voor een compleet overzicht van de update, inclusief patches en andere bug fixes, kun je terecht op de website van Epic Games.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.