Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s en persafbeelding van Huawei Mate 20-modellen opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2018, 9:20 CategorieAndroid

Er zijn foto’s en een persafbeelding van de onaangekondigde Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro op het internet verschenen. Op 16 oktober aanstaande zal het Chinese bedrijf de nieuwe toestellen gaan onthullen tijdens een persevenement.

Huawei Mate 20 (Pro) gespot op foto’s

Op 16 oktober aanstaande zal Huawei de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro gaan onthullen tijdens een persevenement in Londen. Tot die tijd moeten we het doen met gelekte foto’s en geruchten; vandaag is ook zo’n dag. Tijdens de IFA-beurs in Berlijn liep er naar verluidt een vertegenwoordiger over de vloer met het nieuwe toestel. Het toestel in kwestie zat in een hoesje dat z’n best deed het toestel te verbergen, maar dat lijkt niet gelukt te zien. Dit toestel heeft namelijk een kenmerkende cameramodule op de achterkant zitten.

De nieuwe telefoon is daarnaast gespot in China, waar tevens foto’s van de frontpanelen naar buiten zijn gekomen. Wat blijkt: het reguliere model krijgt een veel kleinere inkeping dan de Pro-versie. De Pro-versie krijgt een t-notch, terwijl de normale een u-notch krijgt. Waar de andere sensoren op de voorkant van deze Huawei Mate 20 zitten, is vooralsnog onduidelijk. Ook lijkt het erop dat de Mate 20 Pro een gebogen display krijgt, zoals je ze aantreft op de Samsung Galaxy-modellen, evenals een vingerafdrukscanner onder het scherm.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.