Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s laten mogelijk iPhone Xs zien vlak voor aankondiging

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2018, 9:50 CategorieiPhone

Er zijn nu al twee foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst de iPhone Xs te zien krijgen, die vanavond wordt aangekondigd. Uiteraard moet je dit soort foto’s altijd met een korreltje zout nemen, maar dit geeft mogelijk wel alvast een eerste indruk van het toestel.

Is dit de iPhone Xs?

Vanavond zal Apple tijdens zijn eindejaarspresentatie de nieuwe iPhone-modellen gaan aankondigen. Eén van die modellen is waarschijnlijk de iPhone Xs. Dat zeggen we op basis van de geruchten, waarvan er dit jaar meer dan genoeg zijn verschenen. De nieuwe iPhone-modellen zullen in verschillende versies verkrijgbaar zijn. Zo komen er twee modellen met een oled-scherm aan en eentje met een lcd-scherm, als nieuw instapmodel. Mogelijk is de Xs een variant met een oled-scherm en natuurlijk ook een notch.

De nieuwe iPhones moeten allemaal gaan lijken op de iPhone X die Apple vorig jaar uitbracht. Op de foto’s in dit bericht is de notch niet goed te zien, omdat die is weggewerkt door de zwarte achtergrond. Dat doen telefoonmakers wel eens vaker: dingen maskeren om ze mooier te laten lijken dan ze zijn. Ze kunnen randen kleiner ogen of notches dus weggewerkt worden. Vanavond weten we het in elk geval zeker hoe de nieuwe modellen eruitzien, aangezien Apple de presentatie ook meteen zal livestreamen via verschillende platformen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.