Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Note 9 ontvlamd: vrouw spant rechtszaak aan tegen Samsung’

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2018, 18:22 CategorieAndroid

Het jaar 2016 wil Samsung waarschijnlijk snel vergeten. Na het uitbrengen van de Galaxy Note 7 werden veel toestellen weer teruggehaald, omdat de accu’s soms spontaan bleken te ontploffen. Problemen waren er vervolgens niet of nauwelijks met de Galaxy Note 8 en tijdens de presentatie van de Galaxy Note 9 werd zelfs aangegeven dat niemand zich zorgen hoefde te maken over de batterij.

Waarschijnlijk maakte ook Diane Chung, een Amerikaanse makelaar uit New York, zich absoluut geen zorgen over haar nieuwe Samsung Galaxy Note 9. Totdat ze in een lift stond en het toestel spontaan in de brand vloog, zo meldt de New York Post.

De smartphone werd vooraf al ontzettend heet en vervolgens stopte ze het toestel in haar tas om af te koelen. Op het moment dat ze in de lift stond vloog het toestel in de brand en raakte ze in paniek. Gelukkig liep alles goed af. De liftdeuren gingen open en iemand anders bracht snel een emmer water om de smartphone in te gooien, zo schrijft de site.

Amerikaanse vrouw ruikt geld

Zoals we de Amerikanen kennen moet overal geld uitgehaald worden. De vrouw zegt dat ze getraumatiseerd is en contacten van belangrijke klanten heeft verloren. Daarnaast heeft ze haar vingers verbrand toen ze het toestel uit haar tas wilde halen. Ze spant daarom nu een rechtszaak aan tegen Samsung, waarbij ze eist dat de verkoop van de Galaxy Note 9 stopgezet wordt.

Samsung heeft gereageerd dat het geen andere berichten heeft ontvangen over Galaxy Note 9-modellen die spontaan in de brand vliegen. Samsung is natuurlijk als de dood dat de gebeurtenissen uit 2016 met de Galaxy Note 7 opnieuw zullen opduiken. Erg groot lijkt die kans echter niet. Bij nagenoeg iedere fabrikant zijn er altijd een aantal smartphones waarbij de batterijen op de één of andere manier niet helemaal goed zijn. Ook iPhones vliegen soms wel eens spontaan in de brand. Wij zijn in ieder geval erg tevreden over het nieuwe vlaggenschip van Samsung, zoals je in onze recensie kunt lezen.

 • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Reacties

 1. James III
  17 september, 2018 om 18:41

  Dit is fake news, 0 bewijs of fotos. Geen police report etc.

  • Stan
   17 september, 2018 om 23:18

   Ja dat dus, en grammaticaal zitten er heel veel fouten, ik bedoel, in de brand? En sinds wanneer is het de verkopen van de Note 9 en niet de verkoop van de Note 9? En woorden als Samsung is als de dood gebruikt oom geen enkele correspondent. Kortom, geen betrouwbaar artikel. Zal wel zo’n Apple fanboy zijn die gewoon jaloers is op hoe Samsung voorloopt op de technologie, ja Samsung heeft wel wat dingen te verbeteren maar Apple is zichzelf best wel aan het ruïneren.

   • Stan
    17 september, 2018 om 23:19

    Correctie: ook ipv oom

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.