Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Note 9 krijgt mogelijk optie om Bixby-knop uit te schakelen’

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2018, 19:48 CategorieAndroid

Niet iedereen is blij met de fysieke Bixby-knop onder de volumeknoppen van de Galaxy Note 9. Op de Galaxy S8 en de Galaxy S9 is de knop gemakkelijk softwarematig uit te schakelen, maar deze optie is nog niet beschikbaar op het nieuwste vlaggenschip. Mogelijk komt daar binnenkort wel  verandering in.

Gebruikers die snel even het volume willen wijzigen van de Samsung Galaxy Note 9 hebben ongetwijfeld wel eens per ongeluk op de Bixby-knop gedrukt die vlak onder de volumeknoppen is geplaatst. Op het toestel is er nog geen mogelijkheid om deze fysieke knop uit te schakelen, iets wat wel kan op andere nieuwe modellen van Samsung. Een tweet van Samsung Duitsland laat echter zien dat het bedrijf werkt aan een oplossing. Hiermee wordt het straks mogelijk om de fysieke knop van de Bixy-assistent uit te schakelen. Wanneer de functie wordt geïntroduceerd is nog niet bekend, maar het moet voor het einde van deze maand beschikbaar worden gesteld.

Galaxy Note 9 sinds 24 augustus verkrijgbaar

Samsung heeft de Galaxy Note 9 op 9 augustus officieel gepresenteerd. De nieuwe phablet is vanaf 24 augustus verkrijgbaar in twee versies. Zo is er een versie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen en een versie met 8 GB en 512 GB. Het toestel heeft een super amoled-scherm van 6,4-inch. Verwacht binnenkort een uitgebreide review van het toestel op onze website.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.