Gboard heeft een nare bug, maar gelukkig is er een oplossing

17 september 2018 1 Minuut 20 Reacties
google-gboard-ios

Google-toetsenbord Gboard heeft een vervelende bug, maar gelukkig is er al een oplossing beschikbaar voor het probleem. Dit probleem is er alleen voor de mensen die vaak vegen over het toetsenbord. Google is ook al op de hoogte van deze bug.

Gboard heeft last van een bug

Gebruik je Gboard op je smartphone of tablet? Dan kan het zijn dat je last hebt van een vervelende bug wanneer je vaak veegt (swipet) over het scherm. Het toetsenbord is niet altijd in staat de juiste woorden of suggesties te weergeven. Android Police kreeg er al meldingen van en ook mensen op het forum Reddit hebben van zich laten horen. Wees gerust, je bent niet de enige. Google is zelfs al op de hoogte van het probleem, waardoor een definitieve oplossing aanstaande is. Gelukkig is er ook al een tijdelijke oplossing beschikbaar.

De oplossing voor het probleem is in elk geval simpel. Zo simpel zelfs dat je het misschien al hebt gedaan. Wanneer dit soort problemen zich voordoen, dan kun je het beste de app in kwestie, in dit geval Gboard, forceren te stoppen of je smartphone opnieuw opstarten. Google heeft ook al aangegeven dat dit het probleem moet oplossen. Hoe het probleem is ontstaan, is echter niet duidelijk. Hopelijk brengt Google snel een update uit om het probleem in de toekomst te voorkomen — tot die tijd kun je de bovenstaande oplossing gebruiken.

Reacties (20)