Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte afbeelding Nokia 9 toont opmerkelijke cameramodule’

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2018, 9:52 CategorieAndroid

Er is een afbeelding opgedoken waarop we mogelijk de achterkant van de Nokia 9 te zien krijgen, met een opmerkelijke cameramodule. Ook zit er geen vingerafdrukscanner op de achterkant, wat mogelijk kan wijzen op een in-display vingerafdrukscanner.

Is dit de Nokia 9?

Dit jaar zijn er al mooie Nokia-smartphones uitgebracht, maar ondertussen kijken fans van het merk nog steeds uit naar de Nokia 9. Voor die mensen hebben we enigszins goed nieuws, aangezien er nu een nieuwe foto gelekt is waarop we mogelijk het toestel te zien krijgen. Het betreft wel de achterkant, waar een aantal dingen opvallen. Zo is er geen vingerafdrukscanner aanwezig, wat mogelijk betekent dat Nokia dit keer kiest voor een in-display vingerafdrukscanner. Ook zien we onderop het inmiddels bekende Android One-logo staan.

Het meest opmerkelijke is misschien wel de cameramodule. In totaal zien we zes gaten in de achterkant zitten. Waarschijnlijk worden drie van die gaten gebruikt voor Zeiss-cameralenzen, terwijl een andere wordt gebruikt voor de led-flash. Het is vooralsnog onduidelijk waar de andere gaten voor worden gebruikt. Mogelijk komt er nog een extra camera of misschien wel een speciale sensor bij? Hoe het ook zit: neem de afbeelding met een korreltje zout. De foto is namelijk van lage kwaliteit en dat betekent meestal niet heel veel goeds.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.