Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte persafbeelding LG V40 laat camera met drie modules zien

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2018, 12:17 CategorieAndroid

Er is een persafbeelding verschenen van de aankomende LG V40 ThinQ, waarop een camera met drie lenzen te zien is. Ook valt op dat de fabrikant de notch probeert te verbergen die wel degelijk aan de bovenkant van het scherm zit.

LG V40 met drie camera’s

Technologiejournalist Evan Blass heeft een nieuwe persafbeelding van de LG V40 ThinQ op Twitter gepubliceerd. Op de afbeelding is een smartphone te zien met drie camera’s op de achterkant. Ook valt op dat LG z’n best doet de notch aan de bovenkant van het scherm te verbergen. Dat kan nu ook al bij de meeste smartphones met inkepingen: binnen de instellingen van een apparaat kun je die digitaal verwijderen, maar eigenlijk maskeer je hem gewoon door een zwarte rand te presenteren aan de bovenkant.

Verder is er een extra knop zichtbaar op het toestel die je niet op andere smartphones ziet. Waarschijnlijk is deze knop bedoeld voor het direct aanspreken van de Google Assistant, waardoor je dus sneller toegang krijgt tot alle slimme mogelijkheden. Zoals het er nu naar uitziet zal LG de LG V40 ThinQ gaan presenteren op 4 oktober, dan weten we alles zeker over de aankomende smartphone en opvolger van de LG V30 (of LG V35, als je ook buitenlandse releases meetelt). Tot die tijd moeten we het doen met gelekte informatie.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.