Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte render toont Nokia 7.1 Plus inclusief inkeping’

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2018, 12:08 CategorieAndroid

Er is een render gelekt waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de Nokia 7.1 Plus, een smartphone met een scherminkeping. Op moment van schrijven is het helaas nog niet bekend wanneer dit nieuwe toestel wordt gelanceerd door HMD Global.

Nokia 7.1 Plus te zien op render – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet zal HMD Global, als rechtenhouder van de Nokia-merknaam, binnenkort de Nokia 7.1 Plus gaan presenteren. Wanneer is nog niet bekend, maar het zou zomaar snel kunnen gebeuren. Donderdag is er namelijk een render verschenen van het aankomende toestel waarop we mogelijk het apparaat te zien krijgen, inclusief scherminkeping aan de bovenkant. Verder is de dikte van de kin nogal opvallend: die is namelijk groot genoeg om het Nokia-logo prominent in beeld te brengen.

Ook ziet het ernaar uit dat de behuizing gemaakt wordt van glas en is duidelijk te zien dat het Zeiss-logo aanwezig is op de dubbele achtercamera. Onder dat camerasysteem zit een ronde vingerafdrukscanner. Al met al lijkt de Nokia 7.1 Plus op de Nokia 6.1 Plus, met een aantal kleine veranderingen. Zo mist de zilveren rand van de vingerafdruklezer en heeft dit model, waarschijnlijk, dus wel Zeiss-lenzen. Verder is het zo dat de knoppen aan de zijkant hoger zitten dan op de Nokia 6.1 Plus. Het wachten is nu op meer informatie.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.