Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Lens wordt direct geïntegreerd in camera-app Google Pixel 3’

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2018, 15:57 CategorieApplicaties

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal Google Lens direct geïntegreerd worden in de camera-app van de Google Pixel 3. Nu is het natuurlijk al zo dat Lens geïntegreerd zit; maar in de huidige vorm krijg je slechts een snelkoppeling naar een andere zoeker.

Google Lens in camera-app op Pixel 3 – gerucht

Over ongeveer twee weken zal Google officieel de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL gaan onthullen. In de afgelopen weken zijn er al heel wat geruchten over het toestel verschenen. Dinsdag is er wederom een gerucht verschenen, namelijk dat de Google Lens direct in de camera-app van de smartphone wordt geïntegreerd. Nu is er natuurlijk al een integratie tussen beide apps, maar hier zou het gaan om Lens-functionaliteit in de reguliere camera-app. Je hoeft dus niet meer eerst naar een andere zoeker te gaan voor die functies.

Wanneer je de camera-app dus straks zou openen op je Google Pixel 3 (XL), dan zou je in real-time meteen zoekresultaten te zien krijgen wanneer de camera dus iets herkenbaars in beeld te zien krijgt. In de bovenstaande bewegende afbeelding kun je zien hoe de camera-app direct een e-mailadres herkend en de app Gmail opent. De gebruiker heeft hiervoor verder geen handelingen te hoeven verrichten. Google heeft hier zelf nog niets over bekendgemaakt; mogelijk horen we begin oktober meer over de Google Lens-integratie.

  • Delen:
Google Pixel 3
Google Pixel 3
Android Pie (9.x)
Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.