Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel 3 en 3 XL: nieuwe renders, wireless charger en meer

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2018, 12:13 CategorieAndroid

Het afgelopen weekend is er veel informatie naar buiten gekomen over de nieuwe Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. Zo is er informatie over een draadloze oplader, de dubbele camera aan de voorzijde, een nieuwe interface voor Google Assistant en Google Camera en zijn er nieuwe renders gelekt van de toestellen.

Wireless Charger

De geruchten over een nieuwe draadloze oplader voor de Pixel 3-telefoons gingen al een tijdje rond, maar een nieuwe bèta-versie van de Google-app heeft mogelijk iets meer informatie naar buiten gebracht dan Google eigenlijk wilde geven. In de app werd een animatie gevonden van een draadloze oplader, waar je de telefoon rechtop in kunt zetten. Tegelijkertijd kunnen gebruikers hierop foto’s tonen, zoals in een digitaal fotolijstje. In de code werd vervolgens ontdekt dat het wellicht ook mogelijk is om Google Assistant te gebruiken terwijl de telefoon in het dock staat, zonder dat je deze hoeft te ontgrendelen, zo meldt 9to5google.

Dubbele frontcamera’s van acht megapixel

Ishan Agarwal is slechts vijftien jaar oud, maar is inmiddels al een begrip in de smartphonewereld. De jongen krijgt continue informatie in handen over aanstaande smartphones en zo heeft hij nu ook nieuwe informatie over de Google Pixel 3 en de Pixel 3 XL. Zo zou de Pixel 3 XL twee camera’s van acht megapixel aan de voorzijde krijgen. De hoofdcamera heeft autofocus en een diafragma van f/1.8, terwijl de tweede camera een diafragma van f/2.2 krijgt. Ook toont hij de nieuwe interface van de Google Camera-app en Google Assistant. Meer informatie vind je op zijn Twitter-account.

Beide nieuwe toestellen zullen op 9 oktober officieel worden gepresenteerd. Eerder al lekte informatie naar buiten dat er niet alleen in de Verenigde Staten een evenement wordt gehouden, maar dat er ook in Europa een presentatie zal plaatsvinden. Dit lijkt er op te duiden dat beide toestellen ook officieel in Europa op de markt zullen verschijnen.

  • Delen:
Google Pixel 3
Google Pixel 3
Android Pie (9.x)
Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.