Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play Points: code in Google Play verwijst naar spaarprogramma

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2018, 10:08 CategorieAndroid

 

In de code van de Google Play-apk staat een verwijzing naar Google Play Points: mogelijk is dit een speciaal spaarprogramma. Gebruikers zouden punten kunnen sparen door aankopen te doen in Google Play, de digitale downloadwinkel van het Android-platform.

Google Play Points-verwijzingen gevonden

In de nieuwste versie van Google Play, de downloadwinkel van Android, zijn verwijzingen gevonden naar Google Play Points. Mogelijk is dit een speciaal spaarprogramma dat punten uitdeelt aan mensen die aankopen doen binnen de winkel. Dat kan bijvoorbeeld een digitale aankoop binnen een app zijn, maar ook Google Play Credit. In de code staat dat mensen één punt krijgen wanneer ze honderd yen spenderen (omgerekend ongeveer 77 cent). Waarschijnlijk wordt dat in Europa één punt voor een besteedde euro.

Ook komen er speciale niveaus aan voor mensen die veel geld uitgeven. Er zouden vijf niveaus zijn: bronze, zilver, goud, platinum en diamant. Helaas staat er niet in de code beschreven wat nou precies het voordeel van deze niveaus zijn. Wel zou je je verdiende punten kunnen beheren in je Google Play-account. Onduidelijk is nog wanneer Google Play Points, als dat al de naam wordt, wordt gepresenteerd of gelanceerd. Google heeft hier nog niets over bekendgemaakt, maar presenteert in oktober wel zijn nieuwste producten.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.