Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google presenteert Pixel 3 en Pixel 3 XL op 9 oktober’

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2018, 9:51 CategorieAndroid

Eind augustus kwamen geruchten naar buiten dat Google de Pixel 3 op 9 oktober zou gaan presenteren. Dit werd toen naar buiten gebracht door Bloomberg. Het opvallende aan de geruchten was dat het evenement dit keer in New York zou worden gehouden, dit in tegenstelling tot San Francisco, waar Google normaal nieuwe hardware aan het grote publiek presenteert. Het is nu echter officieel door Google bekendgemaakt. Op 9 oktober zal Google een evenement gaan houden in New York.

Google heeft uitnodigingen naar de pers gestuurd om 9 oktober aanwezig te zijn. Alhoewel het bedrijf niet officieel heeft gezegd wat het precies gaat presenteren, is het vrij zeker dat we hier de nieuwe nieuwe smartphones van Google kunnen gaan bewonderen. Naast de nieuwe smartphones is de verwachting dat we hier ook mogelijk de nieuwe Pixelbook gaan zien, naast enkele andere nieuwe producten van het bedrijf.

Wat we tot nu toe weten van de Pixel 3 volgens geruchten

De afgelopen tijd is er veel nieuws gelekt over de nieuwe smartphones van Google. Zo zou het model over een Snapdragon 845-processor gaan beschikken, 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Het bedrijf gaat als het goed is niet mee doen met de trend van de dubbele camera’s. Waarschijnlijk zien we dan ook een enkele camera van twaalf megapixel achterop het toestel. De Pixel 3 gaat waarschijnlijk beschikken over een 5.5″-scherm, terwijl de Pixel 3 XL een 6.2″-scherm zou gaan krijgen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.