Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video gelekt van Huawei Mate 20

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2018, 11:09 CategorieAndroid

Op 16 oktober worden de Huawei Mate 20 en de Mate 20 Pro officieel gepresenteerd. De afgelopen weken is er echter al zoveel informatie over beide toestellen naar buiten gekomen, dat een officiële presentatie al bijna overbodig lijkt. Ook dit keer is er informatie naar buiten gelekt over de Huawei Mate 20. Een nieuwe hands-on video op het Chinese platform Weibo toont het nieuwe toestel in het zilver. De video is door Slashleaks op YouTube geplaatst:

De korte video duurt slechts tien seconden, maar geeft een goed beeld van het design van het toestel. Zo zien we de kenmerkende cameramodule aan de achterzijde, die we eerder al zagen op de persfoto van de Mate 20 Pro (zie foto). In een vierkant is er ruimte voor de drie camera’s en een flitser. Direct daaronder vinden we de vingerafdruksensor. Deze vingerafdruksensor vinden we straks niet terug bij de Mate 20 Pro. Dit toestel krijgt waarschijnlijk een vingerafdruksensor achter het scherm.

Kleine notch voor de frontcamera

De voorkant toont een notch, maar geen grote traditionele scherminkeping. De kleine druppel laat ruimte voor de enkele frontcamera, maar zal door veel gebruikers wellicht als niet zo storend worden ervaren als de grotere scherminkepingen op veel smartphones. Daarnaast zien we het toestel in het zilver, wat waarschijnlijk een nieuwe kleur is naast de al bekende zwarte, blauwe en groene kleuren van het toestel. Op 16 oktober zal Huawei beide toestellen officieel gaan presenteren tijdens een evenement.

  • Delen:
Huawei Mate 20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.