Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video van Xiaomi Mi Mix 3 gelekt voor lancering

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2018, 9:29 CategorieAndroid

Hoewel de Xiaomi Mi Mix 3 officieel nog moet worden onthuld, is er nu al wel een hands-on video over de aankomende smartphone verschenen. Daarnaast is er ook een officiële foto door de fabrikant op Twitter geplaatst, met de bevestiging dat de Mi Mix 3 5g ondersteunt.

Xiaomi Mi Mix 3 te zien in video

De Xiaomi Mi Mix 3 is officieel nog niet aangekondigd door de Chinese fabrikant, en toch is er nu al een video over het toestel verschenen op YouTube. Dit beeldmateriaal werd eerst geüpload naar Weibo, een Chinese Twitter-variant, maar stond niet lang daarna dus op Googles videoplatform. In de video is te zien hoe het toestel eruitziet met zijn dunne randen en natuurlijk het volledig voorkantvullende scherm (zonder inkeping aan de bovenkant). En laten we natuurlijk die pop-up-camera niet vergeten. De video staat hieronder.

Daarnaast heeft Xiaomi zelf alvast een opvallend nieuwtje naar buiten gebracht. Zoals je hierboven in de tweet kunt zien ondersteunt het toestel nu al 5g-netwerken. De foto is afkomstig van Donovan Sung, verantwoordelijk voor productmanagement bij het Chinese bedrijf. Wellicht krijgt de smartphone daarvoor een speciale module, aangezien chipleverancier Qualcomm daar momenteel nog geen geschikte processor voor heeft. In oktober wordt de Xiaomi Mi Mix 3 officieel onthuld en dan weten we alles zeker.

  • Delen:

Reacties

  1. Dirk
    05 september, 2018 om 8:49

    ??? Dit is de Mi MIX 3!! De Max 3 is al meer dan een maand uit…

    Graag opletten aub!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.