Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HMD Global organiseert op 4 oktober een evenement in Londen

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 13:41 CategorieAndroid

HMD Global, het bedrijf achter de Nokia-smartphones, heeft een evenement in Londen aangekondigd dat op 4 oktober zal plaatsvinden. Het is inmiddels bevestigd dat het bedrijf hier de nieuwe Nokia-smartphone zal gaan presenteren, maar de vraag is voorlopig nog: welke?

Wat kondigt HMD Global aan op 4 oktober?

HMD Global, het bedrijf achter de moderne Nokia-smartphones, heeft verschillende leden van de pers uitgenodigd voor een evenement in Londen op 4 oktober aanstaande (dezelfde dag waarop LG de V40 ThinQ gaat presenteren). Op de uitnodiging staat alleen geschreven dat er een nieuwe Nokia-smartphone zal worden aangekondigd, maar voorlopig is nog de vraag om welk model het dan precies gaat. Mogelijk gaan we de Nokia 7.1 Plus voor het eerst zien, maar dat blijft speculatie totdat de presentatie gehouden wordt.

Ondertussen wachten veel Nokia-liefhebbers nog steeds op een ware Nokia-vlaggenschip voor dit jaar. De Nokia 8 Sirocco is dit jaar wel verschenen, maar veel van die fans verwachten dat de aankomende Nokia 9 die rol zal gaan vervullen. Het is dus nog helemaal niet zeker welk toestel al zal worden gepresenteerd door het Chinese bedrijf achter de Finse fabrikant, maar er zijn gelukkig dus opties om naar uit te kijken. Het wachten is nu op de presentatie, zodat we kunnen zien wat HMD Global voor ons in petto heeft.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.