Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor lanceert eerste 5g-smartphone in 2019

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2018, 9:18 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Honor, onderdeel van Huawei, heeft laten weten dat het bedrijf in 2019 zijn eerste 5g-smartphone zal uitbrengen. Volgend jaar wordt, zoals het er nu naar uitziet, het jaar van de 5g-smartphone, aangezien meerdere fabrikanten dergelijke plannen (lijken te) hebben.

5g-smartphone van Honor

Honor heeft bekendgemaakt dat het bedrijf voornemens is volgend jaar een 5-smartphone op de markt uit te brengen. Wanneer dat precies moet gebeuren, is helaas nog niet naar buiten gebracht. Dat heeft George Zhao, de directeur van de fabrikant, bekendgemaakt tijdens een technologieconferentie in Beijing. Ook trapte Zhao nog een open deur in tijdens dezelfde conferentie met de opmerking dat de providers die de beste service weten aan te bieden, aan de top zullen staan op de markt voor 5g-communicatie.

Zoals het er nu naar uitziet wordt 2019 het jaar van de 5g-smartphone. Als we geruchten en andere aankondigingen mogen geloven, dan gaan veel meer fabrikanten een smartphone met de 5g-verbinding aanbieden. De vraag is echter of de mobiele netwerken tegen die tijd wel gereed zijn voor deze ontwikkeling, maar het is goed om te zien dat er door bepaalde bedrijven het voortouw wordt genomen. Naast Honor zijn onder meer moederbedrijf Huawei, maar ook Samsung en Lenovo van plan dergelijke smartphones uit te brengen in 2019.

  • Delen:
Huawei Honor 10
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.