Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei-directeur bevestigt de komst van de P30

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2018, 10:45 CategorieAndroid

Tijdens een interview op de IFA 2018-beurs in Berlijn heeft de CEO van Huawei, Richard Yu, bevestigd dat het bedrijf werkt aan de Huawei P30. Dat moet het volgende vlaggenschip van het bedrijf worden en beter zijn dan voorgaande toestellen.

De Huawei P30

Het interview ging onder meer over de hoge verkoopcijfers die het bedrijf steevast boekt. Tijdens dat interview vertelde Yu dat hij denkt dat de “Mate 20 nog beter wordt [dan de P20 Pro] en de P30 volgend jaar nog beter wordt”. Dat vertelde hij volgens de site TechRadar.

De verwachting is dat Huawei dit jaar nog komt met de Mate 20, en dat volgend jaar mogelijk in de loop van februari, de lancering van de P30 volgt. Over de smartphone is eigenlijk nog niets bekend, al vertelde Yu wel dat de Mate 20 onder meer voorzien wordt van real-time objectherkenning. Dat kan dankzij de ingebouwde Kirin 980-processor. Dat deze functie in de Mate 20 zit, wijst erop dat deze ook in de P30 geïmplementeerd zal worden.

De Mate 20

Over de Huawei Mate 20 is helaas ook nog niet al teveel bekend. Het meest recente dat we hoorden, is dat de telefoon direct zal draaien op Android 9.0 Pie. Ook schijnt de smartphone een dubbele camera met 40- en 20-megapixelsensor te krijgen. Daarnaast zou de telefoon een groot scherm met inkeping bovenin hebben. Lees hier alvast alles over de Mate 20 Lite.

De verwachting is dat de Mate 20 in de loop van oktober op de markt gebracht wordt. De P30 zal op zijn vroegst in februari uitgebracht worden.

  • Delen:
Huawei P Smart+
Huawei P Smart+
Android Oreo (8.x)
Huawei Honor 10
Android Oreo (8.x)
Huawei P20 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.