Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei introduceert twee nieuwe MediaPads: M5 lite en T5

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2018, 13:39 CategorieAndroid

Huawei introduceert twee nieuwe MediaPads in Nederland. Het gaat om de Huawei M5 lite en de Huawei T5. De M5 lite is de nieuwste toevoeging aan de M5-serie. Beide nieuwe tablets zijn vanaf maandag 10 september verkrijgbaar in Nederland. Ze worden voorzien van een 10.1″-scherm in een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en draaien op de Kirin 659-processor. De speciale Eye Care-modus zou de hoeveelheid blauw licht voor de ogen moeten verminderen, wat beter is voor de ogen. Beide tablets draaien op Android Oreo met EMUI 8.0. Ze zijn vanaf 10 september verkrijgbaar als wifi- en als 4g-model.

Huawei MediaPad M5 lite

De M5 lite komt met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Huawei richt zich met dit model voornamelijk op het bieden van een entertainment-ervaring voor het gezin. De grote batterij van 7.500 mAh moet ervoor zorgen dat je tot elf uur lang onafgebroken je favoriete series kunt bekijken. Via Quick Charge kun je de batterij bovendien weer snel opladen.

Ook op het gebied van de audio lijkt het er prima uit te zien. De MediaPad M5 lite beschikt over vier Harman Kardon-luidsprekers. Ontgrendelen kan via een vingerafdruksensor. De M5 lite is verkrijgbaar in de kleur Space Gray voor 299 euro (wifi) en 349 euro (4g).

Huawei MediaPad T5

De Huawei MediaPad T5 is straks verkrijgbaar in twee verschillende versies. Zo komt er een versie met 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen en een versie met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Dit model is voorzien van een metalen behuizing van 7,8 millimeter dik. Dit maakt de tablet erg licht met een gewicht van 460 gram. De batterij heeft een capaciteit van 5.100 mAh, wat volgens Huawei goed is voor zeven uur gebruik.

De Huawei MediaPad T5 met 2 GB/16 GB kost vanaf 10 september 199 euro (wifi) en 249 euro (4g). Het model met 3 GB/32 GB gaat 229 euro (wifi) en 279 euro (4g) kosten. Dit model is straks verkrijgbaar in de kleur zwart.

  • Delen:
Huawei MediaPad T5
Huawei MediaPad T5
Android Oreo (8.x)
Huawei MediaPad M5 lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.