Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 20-duo krijgt SuperCharge 2.0, uitbreidbaar geheugen en meer

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2018, 10:01 CategorieAndroid

Er is meer informatie over het Huawei Mate 20-duo naar buiten gekomen door gelekt promotiemateriaal, weken voor de aankondiging. Zo zullen beide versies van de Mate 20 gaan beschikken over SuperCharge 2.0 en uitbreidbaar geheugen (in de vorm van nano-sd-kaarten).

Meer info gelekt over Huawei Mate 20-duo

Op het internet is donderdag promotiemateriaal verschenen van de nog onaangekondigde Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro. Eerder kwam al naar buiten dat de toestellen beschikken over een accu van respectievelijk 4.000 en 4.200 mAh, maar nu is ook duidelijk dat ze beschikken over SuperCharge 2.0. Naar verluidt zouden de smartphones binnen dertig minuten voor zeventig procent zijn opgeladen. Daarnaast krijgen de toestellen een IP67-certificaat en ondersteuning voor een nieuw sd-kaartformaat, namelijk nano-sd-kaarten.

Op de achterkant zit dit keer geen telelens, maar een groothoeklens. In de notch aan de voorkant moet een dubbele camera van 24 megapixel gaan zitten. De Huawei Mate 20 Pro beschikt daarnaast ook over gezichtsherkenning op basis van 3d-technologie, die je telefoon binnen een halve seconde moet ontgrendelen. De reguliere Mate 20 schijnt het te moeten doen met een 2d-afbeelding van je gezicht. Ook zou je je Mate 20 moeten kunnen ontgrendelen met je stem, omdat er een soort Voice ID-technologie in zou zitten.

De verwachting is dat de Huawei Mate 20 aan het einde van oktober te koop zal zijn voor een prijs van 840 dollar, terwijl de Mate 20 Pro 1.115 dollar moet gaan kosten.

  • Delen:
Huawei Mate 20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.