Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Instagram werkt aan een zelfstandige app voor winkelen’

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2018, 10:11 CategorieApplicaties

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Instagram momenteel aan een zelfstandige applicatie voor winkelen. Facebook, het moederbedrijf van de dienst voor het delen van foto’s, zou voornemens zijn een grote stap richting e-commerce te zetten.

Instagram werkt aan winkelapp – gerucht

Instagram zou momenteel werken aan een zelfstandige applicatie voor winkelen, melden bronnen tegenover technologiewebsite The Verge. De app, die mogelijk de naam IG Shopping gaat krijgen, laat gebruikers het assortiment van winkels bekijken die ze volgen op het platform. Ook kunnen er direct aankopen worden gedaan. Helaas is nog niet bekend wanneer de app gelanceerd wordt. De software is nog in ontwikkeling en kan zelfs nog geannuleerd worden. Maar het is de bedoeling dat Facebook zo de stap richting e-commerce maakt.

Mocht Instagram dit platform inderdaad lanceren, dan biedt dat natuurlijk kansen voor winkels en ondernemingen. Mettertijd kunnen er meer opties en mogelijkheden worden geïntroduceerd, waardoor dit nieuwe platform een geduchte concurrent van Shopify of soortgelijke diensten kan worden. Heel veel bedrijven hebben momenteel al een account op het platform en de gedachte zou zijn dat al die bedrijven best bereid zullen zijn om te betalen voor al die extra mogelijkheden. Uiteraard heeft Facebook niet gereageerd op dit gerucht.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.