Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone Xs Max wordt naam van nieuwe iPhone, prijzen al bekend’

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2018, 9:30 CategorieiPhone

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de nieuwe generatie iPhones. Mogelijk krijgt het oled-model de naam iPhone Xs Max. Daarnaast zijn de prijzen mogelijk ook al naar buiten gekomen. Dit model moet 1.149 euro gaan kosten. Maar er komen ook goedkopere versies aan.

iPhone Xs Max kost 1.149 euro – gerucht

Apple zou voornemens zijn het grotere oled-model van de aankomende iPhones de naam iPhone Xs Max mee te geven. Deze versie van de iPhone Xs, wat de naam wordt van het reguliere model zoals het er nu naar uitziet, zal een scherm gaan krijgen van 6,5-inch, het grootste scherm dat Apple tot nu toe op een iPhone heeft geplaatst. Naast deze twee versies komt er ook nog een veel goedkoper lcd-model aan. Van alle versies waar al geruchten over zijn verschenen, zijn nu ook de prijzen naar buiten gekomen.

Volgens de website Macerkopf kost de iPhone 9, met zijn lcd-scherm, 799 euro. De iPhone Xs, het kleinere oled-model, moet een prijs gaan krijgen van 909 euro. De iPhone Xs, de grotere broer, moet 1.149 euro gaan kosten. Ter vergelijking, de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X volgen momenteel dezelfde prijsstructuur en hebben letterlijk dezelfde prijzen (respectievelijk). Uiteraard heeft Apple deze prijzen nog niet bevestigd. Op 12 september aanstaande zal het Amerikaanse bedrijf de nieuwe modellen aankondigen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.