Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu gifjes versturen via Instagram Direct

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 13:32 CategorieApplicaties

Mensen die wel eens gebruikmaken van Instagram Direct kunnen vanaf nu ook gifjes naar elkaar versturen binnen de applicatie. Met deze update zorgt Facebook ervoor dat Direct inmiddels een alleskunner aan het worden is.

Instagram Direct ondersteunt versturen van gifjes

Zoals het er nu naar uitziet probeert Facebook van Instagram, en in het verlengde daarvan ook Instagram Direct, een alleskunner van een berichtendienst te maken. Dat is natuurlijk hartstikke slim, aangezien jongere mensen steeds minder vaak een Facebook-profiel hebben, onderhouden of überhaupt houden. Nu is er wederom een update beschikbaar voor Instagram-gebruikers, die de Direct-mogelijkheid van gifjes voorziet. Daardoor kun je nu ook direct bewegende plaatjes naar je vrienden op het platform versturen.

De gifjes zijn afkomstig van Giphy, dezelfde dienst die ook samenwerkt met Slack en WhatsApp. Voortaan tref je een gif-knopje aan binnen Instagram Direct, waar je meteen bewegende plaatjes mee kunt doorzoeken. Ook is er een random-knop voor het verzenden van willekeurige gifjes, waarmee je je vrienden kunt verrassen. Dit gebeurt wel op basis van een zoekterm. De update wordt nu uitgerold naar iedereen die de app gebruikt op Android en iOS. Hoewel de uitrol vandaag begint, kan het een dag duren voordat je de update ontvangt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.