Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Koptelefoondongle wordt niet meer meegeleverd met nieuwe iPhones

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2018, 9:21 CategorieiPhone

Dit jaar zal Apple geen koptelefoondongle meegeven in elke doos van een verkochte iPhone XS, XS Max en XR. Toen het Amerikaanse bedrijf de iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus uitbracht, deed de fabrikant dat nog wel.

Geen gratis koptelefoondongle meer

Apple zal dit jaar geen meegeleverde koptelefoondongle in de doos van een verkochte iPhone XS en XS Max of iPhone XR stoppen. Dat deed het bedrijf nog wel toen het de iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus uitbracht in de afgelopen jaren. Ook de nieuwe uitgave van de iPhone 8 zal het voortaan zonder deze dongle moeten gaan doen. Uiteraard is het wel mogelijk deze accessoire los te kopen op de website of in de winkel van Apple. Daar kun je de accessoire voor een tien euro aanschaffen.

Dat is een verplichte aankoop voor de mensen die in de afgelopen twee, drie jaar geen iPhone hebben gekocht of nog steeds geen bluetooth-koptelefoon hebben. Dat is mogelijk een kleine groep mensen momenteel, maar dan nog kan het voor ongemakkelijke situaties zorgen. Een bluetooth-headset is niet altijd de beste optie, omdat er nog wel eens problemen kunnen ontstaan wanneer je een video bekijkt. Het beeld en het geluid loopt dan niet altijd samen. In dat geval doe je er goed aan wel in te investeren in de koptelefoondongle.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.