Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Z5 Pro wordt op 11 oktober officieel gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2018, 13:39 CategorieAndroid

In mei toonde Lenovo ons de Lenovo Z5. Volgens het bedrijf een smartphone met een randloos scherm zonder notch en een screen-to-body-verhouding van 95%. Toen het toestel uiteindelijk op de markt kwam had het zeker geen randloos scherm, beschikte het wel over een notch (scherminkeping) en bleek de screen-to-body-verhouding geen 95%, maar 90%. Het bedrijf kreeg vervolgens veel kritiek over zich heen met de loze beloftes. Lenovo kan het echter nu opnieuw proberen, want de Lenovo Z5 Pro zal op 11 oktober worden onthuld.

Executive Vice-president Liu Ju van Lenovo toonde het nieuwe toestel kort tijdens Lenovo’s Tech World 2018-evenement in China. Dit keer lijkt het om een toestel te gaan dat Lenovo in eerste instantie met de reguliere Z5 voor ogen had. Het toestel heeft geen notch, dunne schermranden en zou mogelijk ook moeten komen met een vingerafdruksensor onder het scherm. Aangezien er geen camera’s op de afbeeldingen te zien zijn, zou het goed mogelijk zijn dat het toestel ook een schuifbare camera krijgt.

Lenovo Z5 Pro wordt op 11 oktober gepresenteerd

Een officiële onthulling was het echter niet toen Liu Ju het toestel kort toonde tijdens het evenement. Op 11 oktober zal de officiële presentatie plaatvinden van de Lenovo Z5 Pro. Het vorige toestel verkocht goed in China, maar kwam niet officieel in Nederland op de markt. Of de Lenovo Z5 Pro hier wel zal verschijnen is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.